Våra märken

De märken vi säljer i butiken är av varierande stil, allt för att just du ska hitta något du gillar i vårt breda sortiment. Här nedanför hittar du en kort presentation av våra märken.


Det danska klädmärket med attityd för den lite yngre modemedvetna jeanstjejen. Only strävar efter att konkurrera med de bästa märkena både vad det gäller kvalité och stil, samtidigt som man vill ge kunden en prisvärd vara.


Pieces riktar sig till tjejen som vill uppdatera sin stil. Kollektionen håller hög kvalité till bra priser och är snabbt på nya trender, nästan steget före. Mestadels accessoarer men även jeans, underkläder, väskor mm.


Med ambitionen att skapa trendiga kläder för bra priser föddes märket Vero Moda. Vero Moda har duktiga designers och lyckas alltid med det rätta. Här finner man partytoppen eller den varma vinterjackan. Sedan starten 1989 har märket riktat sig till en ung modemedveten kvinna.

Det var år 1926 som Jofama grundades i Malung av Niss Oskar Jonsson, men drevs då under namnet Jofa. De arbetade både med sportutrustning och skinnkläder som sedan delades upp i två delar. Jonsson behöll skinntillverkningen av kläder och döpte om den till Jofama. Idag är Jofama ett av nordens största och äldsta skinnföretag. Jofama står för hög kvalitet och de satsar stort på mode och design. Deras skinnplagg används av landets kända artister på scen och de samarbetar med svenska designers för att stärka modegraden på deras varor.
Visionen med Snö of Sweden är att skapa vackra, glamourösa och prisvärda smycken som ska kunna bäras av alla olika sorters kvinnor, med olika bakgrund, från olika länder och i olika åldrar. Stilen är enkel och tidlös men med glamourösa inslag som gör att smyckena kan bära upp och förgylla vilken outfit som helst. Smyckenas yta är för det mesta gjord silverplätering och alla komponenter är givetvis nickeltestade.