Nytt i butiken

I dag kom lite smått och gott. Vi fick påfyllning av Onlys supersnygga chinos ” Lala ankel chinos “. Suverän passform i en skön bomullskvalitet. Lite bredare linning med två knappar, lagda veck framtill som börjar lite längre ner (klockrent). Bakfickor som sitter lite längre ner på rumpan. Finns i svart i storlekar från 32 -42 i två benlängder. Pris 399,95.

Romantisk topp från Vila i oversize modell ” Glamour l/s lace oversize top “. V-ringad oversize topp som passar dom flesta,  Tunn skön kvalitet som faller så snyggt, 50% viskos och 50% polyester. Finns i färgerna creme/black och black/creme i storlekar från XS – L. Pris 299,95. Obs. Finns ej i rundhalsad som på bild.

 

Nu är dom här i vårens färger! Favoriten ” Funky highwaist leggings ” från Pieces. Behöver vi presentera den? Vi säger bara den absolut bästa höga byxan med dragkedjan baktill :). Finns nu i färgerna fuchsia, light cobalt blue, black och granit i storlekar från XS/S – L/XL. Pris 299,95.

This entry was posted in Nederdelar, Överdelar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

12,962 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>